Тенденции при избор на бижу

 


Тенденции при избор на бижу
Днес най-добрите дизайнери на бижута искат техните творения да са за подходящи за всякакви събития. Те не създават красиви накити с мисълта, че ще бъда използвани само веднъж. Те искат хората да видят техните творения, и творят бижута, които да се носят повече от един път.
В нашето напрегнато ежедневие все по-голямо е търсенето на бижута, които да издържат на по-тежки условия примерно когато си вземате душ или сте в сауна.

Някои хора носят бижута дори когато спят. Все по-търсени са накити, които издържат на натиск на ръка или на врат на спящ човек. Подобни накити са колиетата. Те са класни бижута, който може да носите както с официална рокля на изискан вечерен прием така и чифт дънки на разходка в парка.
Други “ежедневни” бижута са гривните. Един гривна може да придаде стилен външен вид на вечерна рокля. В комбинация с по-цветни гривни, обикновената златна или сребърна гривна е подходяща, когато сте облечени с по-небрежно облекло.

За жените, които имат къса коса, е хубаво да носят обеци. Повечето списания и уеб сайтове са пълни със снимки на жени с обици, и повечето мъже очакват дамата до тях да носи страхотен чифт обеци.

Когато слагате бижу, винаги се стремете към подходящо съчетание с външния Ви вид, дрехите с които сте облечени и други бижута ако носите такива.