Даймъндс Форевър България ЕООД

 


Даймъндс Форевър България ЕООД

Diamonds Forever Bulgaria Фабриката за шлифоване на диаманти е основана през 2000 година от голямата израелска компания Yakubov Group, която е ориентирала своята продукция директно към световни борси и големи клиенти. В последствие възниква и българската компания „LUXURY”, която реши, че сега е дошъл момента да бъде отворена нова страница, да се повиши познанието, културата и ценителите на уникални бижута в България да станат повече и да се радват на наистина ценни неща. Ще се опитаме да разберем подробности за тези удивителни кристали и възникналите около тях нови идеи направо от извора. Загадъчната слава на диамантите векове наред съпътства истории на слава и величие, на красиви легенди и мистични тайни. Открити за първи път в Индия през III – II хилядолетие пр. Хр. диамантите стават символ на добродетел и справедливост, на власт и могъщество. Названието „Диамант” се налага в Средновековието и в превод от гръцки означава непревземаем, несъкрушим, вероятно не само заради най-високата си твърдост сред минералите. Но за да блесне и да се превърне от камък в произведение на изкуството, за да покаже истинската си красота е било необходимо да бъде обработен от ръката на добър майстор, който строго пазел тайните на занаята, предаван от поколение на поколение. Диамантът е бързо ликвидно имущество - можете да го размените много бързо за пари в кризисни ситуации. Диамантът най-вече е красив и стойностен подарък- за ценителите на красивото, естетичната му стойност е очевидна. Подарък като диамант или диамантено бижу не се забравя никога. Такива подаръци се пазят и предават от поколения на поколения стотици години.

рейтингрейтингрейтингрейтингрейтингрейтингрейтингрейтингрейтингрейтинг       
 • Венчални/Годежни халки
 • Гривни/Верижки
 • Обеци
 • Огърлици/Колиета
 • Пръстени
адресът не е открит
София, бул. Ал. Стамболийски 205, Нипроруда, офис Б-102
неизвестни кординати
00359 2 8126415
www.diamonds-forever.com
Пишете Ни!
Мнения, Коментари и Отзиви:

  • От: Natalia
   22 Септември 2012 16:32:52
   Interesuva me, moje li pri Vas da bade izdaden oficialen sertifikat za diamanti, koito imat samo shtempel na samiat metal, v koito sa vgradeni, kolko vreme otnema ocenkata na pokazatelite 4C i kolko bi struvalo tova. Blagodaria Vi predvaritelno.
  • От: Даймъндс Форевър България ЕООД
   24 Септември 2012 10:55:24
   Здравейте, за да се издаде сертификат с показатели 4С трябва диамантите да бъдат демонтирани. Цените за демонтаж и за сертификати зависят от големината на диамантите.При въпроси може да се свържете с мен на тел. 0886009707
  • От: okan9@abv.bg
   14 Февруари 2014 23:26:22
   zrav eyte imam edin casivnik maurice lacroix AB93192 -14782 interesuvalivi